maandag 30 juli 2012

Reisverslagje Cyprus

Met een beetje vertraging : mijn reisverslagje van Cyprus !




Op woensdag 11 juli, vroeg in de morgen ( 2u45) stapte ik in de wagen samen met mijn bff Annelien om richting Zaventem te snorren alweer we om 6u55 opstegen voor een 3 1/2 hour flight naar the beautiful island of Cyprus. Eenmaal aangekomen werd al gauw duidelijk dat het a very hot week zou worden, de hitte was drukkend. Denk maar 45 °C. Dat is nog al wat anders dan ons Belgisch miezerweer. Tegen 13u lagen we aan het zwembad en dat zijn we blijven doen de rest van de middag én de volgende dag. Lekker lui zijn is leuk ! 

vrijdag 27 juli 2012

L'Oréal Studio Secrets Anti Redness Primer

Jullie horen mij alweer afkomen met mijn anti - redness producten. Can't help it, het is mijn stokpaardje. Alles om de roodheid op mijn gezicht weg te werken. De MAC Select Cover - up concealer in groen was de beste die ik al geprobeerd heb dus een rebuy was very much necessary. Helaas heb ik vernomen dat deze gediscontinued is. #snif. Ik ben het nog niet in de winkel zelf gaan vragen maar als mijn bronnen het correct hebben, dan bestaat deze niet meer. dubbelsnif#. Op naar een andere oplossing dan maar. Bij Di zag ik de Studio Secrets lijn van L'Oréal die een vijf-tal primers omvat waaronder eentje tegen roodheid. Omdat ik niet wist waar anders een groene primer/concealer te zoeken, kocht ik deze. 


donderdag 26 juli 2012

Caudalie Druivenwater

Toen ik een tijd terug mijn bestelling plaatste bij Newpharma.be, gooide ik nog deze toner met druivenwater van Caudalie in mijn virtueel winkelmandje. Het is een travelsize van 75 ml, ideaal om te testen zonder een grote fles te moeten kopen. 




woensdag 25 juli 2012

Mijn favoriete blushers en bronzers.

Tijdens de zomermaanden, weer of geen weer, haal ik graag mijn mooiste blushers en bronzers boven.  Ondertussen heb ik al een goed gevuld mandje met blushers en bronzers, vandaag toon ik jullie mijn favorieten van het moment. Het zijn stuk voor stuk ideale producten om tijdens de zomermaanden te gebruiken en dat dat extraatje geven aan mijn look.



dinsdag 24 juli 2012

Een tijdje terug bestelde ik dit leuk toilettasje met 5 mini's van Nuxe. Mini's zijn handig om mee te nemen op reis, én om producten uit te testen zonder de volle pot te betalen van de eerste keer. First of all, je kan niet genoeg toilettasjes hebben, dus dat is alweer een geweldig excuus om dit setje te bestellen. Zo'n dingen komen altijd van pas. Dit tasje bevatte 5 producten : een douchegel, l'huile prodigieuse, crème prodigieuse, micellaire lotion en rêve de miel handcrème.

maandag 23 juli 2012

Givenchy Hydra Sparkling Moisturizer

Op reis had ik een luxesample mee van de Hydra Sparkling Velvet Luminiscence Moisturizing Cream. Een hele mond vol inderdaad. Ik was al verkocht toen ik ' Sparkling' zag staan. Een hele week lang heb ik 's morgens mijn gezicht er mee kunnen insmeren, een korte review lijkt me wel op zijn plaats want ik kan nu al zeggen dat dit een erg fijne moisturizer is.



zondag 22 juli 2012

Neutrogena Deep Clean Exfoliant

Een hele tijd geleden kocht ik in Auchan ( ginormous supermarkt in Frankrijk, voor wie het niet kent), deze fijne scrubgel van Neutrogena. Het aanbod van Neutrogena in België is eerder beperkt, ik was dan ook blij te zien dat Frankrijk een groter gamma te bieden heeft. Auchan is trouwens een grote aanrader, er is een in-house pharmacy waar alle fijne Franse apotheekmerken te vinden zijn die wij arme Belgjes niet hebben, denk maar aan Embryolisse bv. En rekken vol aan haircare, skincare en make up, veel meer dan wij hier in de supermarkt vinden. Ik ga er niet vaak, maar als ik ga, sla ik mijn slag !



zaterdag 21 juli 2012

Bescherming in de zon



Na een weekje gebakken en gebraden te hebben onder de Cypriotische zon, mag ik met enige trots zeggen dat ik behoorlijk bruin ben. Normaalgezien heb ik niet echt een kleurtje maar nu heb ik toch flink mijn best gedaan en een aantal producten hebben daar goed bij geholpen. 

donderdag 19 juli 2012

I'm baaaack + winactie !



Dag lieve schatjes,

Sinds vannacht ben ik terug van mijn fabulous reisje naar Cyprus. Na een vertraging van zo maar eventjes 10 uur kon ik vannacht dan toch eindelijk mijn eigen bedje opzoeken. Een uitgebreid reisverslag volgt uiteraard. Ondertussen loopt mijn bloglovin over, 400 posts en counting #challengeaccepted.

Omdat jullie zo'n lieve lezers zijn en omdat mijn bezoekersaantallen altijd maar stijgen, vond ik het tijd om nog eens een winactie (of twee) te organiseren.

Jullie kunnen twee setjes met leuke make-upjes van de Action winnen.
Een eerste setje Pink met een oogschaduwpaletje, een pencil voor de ogen/lippen en een blush.
Een tweede setje Rosewood met ook een oogschaduwpaletje, pencil voor de ogen/lippen en blush.

PINK

ROSEWOOD


Wat moet je hiervoor doen ?

- Laat een reactie achter op dit artikel met de vermelding welk setje je wil winnen Pink of Rosewood.
- Volg mij op Bloglovin of GFC
- Voor een extra kans tweet : Win win win@ValleydollEva een make - up setje in Pink/Rosewood http://valleydollbeautyblog.blogspot.be/2012/07/im-baaaack-winactie.html

Is dit je ding zo niet ? Geen nood, there's more to come ! Stay tuned.


Good luck !

xoxo


vrijdag 13 juli 2012

Essie's Rock Solid

Ik en mijn nagels. Het is een neverending story. Nagelbijten doe ik niet ( vaak) meer. Maar droge nagelriemen en nagels die afbreken, dat blijft een probleem. Lange tijd gebruikte ik de Hema nail hardener. Nu vond ik het tijd voor iets nieuws en met de Essie schappen die ik overal zie in het Kruidvat en Di, valt het merk moeilijk nog te negeren. Aldus kwam ik enkele weken terug thuis met Rock Solid, een basecoat van Essie. 



donderdag 12 juli 2012

Guerlain x Emilio Pucci


Van de lieve Diana kreeg ik twee productjes van Guerlain toegestuurd uit de Guerlain by Emilio Pucci collectie. Zelf had ik hiervan de Météorites met de prachtige verpakking op de wishlist staan maar ik heb ze uiteindelijk niet gekocht. Ik was dan ook erg blij toen ik deze mooi mascara en nagellak in ontvangst mocht te nemen om te testen. 




Als eerste het prachtige lakje met de naam Riviera. Die komt in een heel mooi kartonnen doosje met de sierlijke Guerlain letters op. Het flesje zelf is dan weer heel simpel, enkel het Guerlain logo op de dop, die van hout is gemaakt, btw. Een heel mooi detail vind ik zelf.  Het lakje is een soort indigo - blauwe kleur. Niet iets wat ik zelf zou aanschaffen, maar nu ik hem getest heb, vind ik het een erg mooie kleur. Soms is ie blauw, soms is ie paars, soms is ie .. blauwpaars. Je snapt het wel. De kwastje lakt erg fijn en in twee laagjes is het mooi gedekt. Het lakje houdt wel een paar dagen mooi op mijn nagels, mits een goeie topcoat. Let vooral niet op mijn lelijke nagels en dito nagelriemen, het zijn examens geweest ;-). Ik had het lakje ook al een paar dagen op mijn nagels, daarom de tipwear.
Mocht je deze  nog aan je collectie willen toevoegen, rep je dan naar de dichtsbijzijnde parfumerie want deze collectie is LE. 




Het tweede product is een double-ended mascara in de kleur 'Blu 2 Pucci'. Blu ? Ja, een blauwe mascara dus. Komt bij jou ook de foute 80's make- up trend meteen op in je achterhoofd ? Same here.
Maar goed, in the name of beauty moest ik deze natuurlijk uitproberen. En om eerlijk te zijn, I like this ! Dit is echt een prachtige diepblauwe mascara waar ik heel wat complimentjes mee heb mogen ontvangen. De mascara heeft twee uiteindes, een borsteltje voor bovenste wimpers en een kleintje om de onderste wimpers te doen, op die manier kan je gemakkelijk aan de kleine haartjes onderaan. Zo'n gekleurde mascara is eens iets anders dan zwart of bruin en verheldert je oogopslag meteen. Zelfs mijn vriend had het gezien én vond het mooi. Het blauw neigt ook naar het indigo, een beetje gelijkaardig aan de nagellak. De tube van de mascara is mooi uitgevoerd, met letterlijk een soort 'twist' aan. Heel leuk en gemakkelijk terug te vinden in mijn stash. Ik ben erg blij met deze mascara en zal deze met veel plezier dragen.







Dankjewel Diana om mij te laten kennis maken met deze twee leuke producten !


Neem zeker een kijkje op haar blog, it's such a sweet lady ! 


xoxo !

woensdag 11 juli 2012

Jetting off to the sun

Wanneer jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig op weg naar Cyprus. Slechts vier uur en tien minuten vliegen en de zon lacht mij toe ! Ik kijk er al maanden naar uit, zeker met het Belgisch rotweer is een zonnige bestemming méér dan welkom. Samen met mijn beste vriendin Annelien vertoef ik 8 dagen in Hotel Aloe in Paphos. Uiteraard zullen jullie achteraf een uitgebreid reisverslag krijgen, of meerdere, jullie kennen mij al ;-)





dinsdag 10 juli 2012

Opgemaakt

Door een overdaad aan spullen in huis te hebben, ben ik een beetje in overdrive producten aan het opmaken. Soms is teveel gewoon téveel. Om maar een voorbeeld te geven, onder mijn bed staat een mandje vol bodylotions. Seriously, hoeveel bodylotion kan je hebben ? Daarom smeer ik me elke avond netjes van kop tot teen in, in de hoop er toch ooit es eentje op te maken. Omdat ik natuurlijk ook op kot heb gezeten, wil dat zeggen dat ik alles in het dubbel heb. Nu ik terug thuis ben en niet meer in Gent, betekent dat met andere woorden : too much stuff ! Daar moet verandering in komen. Daarom, met veel trots presenteer ik jullie wat ik de afgelopen tijd allemaal heb opgemaakt. Of soms stiekem gewoon weggegooid.



maandag 9 juli 2012

Max Baked Eyeshadow

Jullie kennen ondertussen mijn voorliefde voor de Action al. Je vindt er af en toe gewoon echt geweldige spullen voor geen geld. Dit mooie oogschaduwpaletje met de zeer originele naam ' Brown & Beige' kon ik dan ook niet laten liggen. 


zondag 8 juli 2012

Shoplogje

I did a little shopping yesterday. Volgende week woensdag vertrek ik op reis en natuurlijk moet ik last minute nog vanalles hebben. 





zaterdag 7 juli 2012

Caudalie Beauty Elixir

Onlangs schafte ik een aantal producten uit de apotheek aan, waaronder het befaamde ' Beauty Elixir' van Caudalie. Op het internet vond ik heel wat lovende reviews hier over dus dat wilde ik natuurlijk zelf ook graag eens proberen. Het Elixir bestaat in twee formaten, een mini van 30 ml voor 9 euro en een groter formaat van 100 ml voor 28 euro. Niet heel erg goedkoop dus. Op het flesje staat dat het elixir zorgt voor ' smoothing and a glowing complexion '. Well does it now ? 



vrijdag 6 juli 2012

It's a hair thing

Lieve lieve lieve lezers,


Goed nieuws vandaag. Ik ben afgestudeerd met ... jawel, onderscheiding ! Hoera ! De afgelopen weken zijn ongelofelijk stressy geweest, examens, thesisverdediging, ondertussen al solliciteren, proberen te bekomen van die drukke periode, wat me niet zo goed lukt eigenlijk. Toen ik deze middag mijn officiële proclamatie had en mijn naam hoorde vallen, viel er een hele last van mij af en voelde ik mij oprecht gelukkig. Ik heb zes jaar gestudeerd, gezwoegd ende gezweet maar ik ben er geraakt. En dat doet zo'n deugd. Het afgelopen jaar had ik ook de meest ongelofelijke klas, dat ondertussen een hecht groepje is geworden. Dit is een tijd om nooit meer te vergeten. 
De blogposts de laatste weken waren een beetje karig, so sorry daarvoor, ik doe mijn best. Overigens heb ik gezien dat ik al 101 followers heb op bloglovin, iets wat dringend moet gevierd worden. Ik denk eens na over een leuke winactie, so stay tuned !






donderdag 5 juli 2012

Masque Concentré par Jacques Dessange

Jacques Dessange moet één van mijn favoriete haarverzorgingsmerken zijn uit de drogisterij. De producten zijn net iéts duurder dan L'Oréal en co, maar nog altijd goedkoper dan John Frieda. Persoonlijk gebruik ik graag de shampoo en conditioner voor droog haar en onlangs schafte ik een haarmasker aan, bedoeld voor zeer droog haar. 


dinsdag 3 juli 2012

Sisley Complexe Sero-Botanique

Onlangs vond ik een luxe-sample van een serum van Sisley terug en gezien mijn Estée Lauder Advanced Night Repair serum net op is, kwam dit als geroepen. Sisley is een Frans skincare merk dat zich richt op het gebruik van plantenextracten en essentiële olieën. Het is een behoorlijk duur merk dus niet voor iedereen's portemonnee weggelegd. Dit serum bijvoorbeeld kost voor 30 ml zo'n whopping 193 euro !


zondag 1 juli 2012

Favorieten Juni

Mijn oprecht welgemeende excuses voor mijn afwezigheid de afgelopen dagen. Vrijdag had ik nog mijn thesispresentatie, wat heel veel stress met zich teweeg bracht. Daarnaast had ik nog zoveel te doen, waaronder mijn appartement in Gent leeghalen want ja, het waren de laatste dagen als kotstudent. Boehoe, ik ga het toch missen, het studentenleven. Maar, er komt natuurlijk ( hopelijk) een heel nieuw leven voor in de plaats, als werkmens. Mijn missie voor de komende tijd is een job zoeken en hopelijk een leuke vinden ! 
Vandaag mijn favorieten van de afgelopen maand. Ongelofelijk hoe de tijd vliegt. Ik kan niet geloven dat het alweer 1 juli is.